Styrk din krop  

Bær er i følge mange forskere noget af det sundeste, du kan indtage.  De holder dit blodtryk sundt og øger det gode kolesterol. En finsk undersøgelse viser at blandingen af jordbær, solbær, tyttebær og blåbær  er særlig effektiv, Bærerne indeholder vigtige anti-oxidanter og en masse C-vitamin.  Undersøgelser har i øvrigt også vist, at blandede bær beskytter mod kræft og alzheimer. Så der er rigelig god grund til at prøve kræfter med den her lækre sag: 

 

En frisk & lækker smoothie med friske bær 🌴😊🥥

Opskrift:

 

  • 200 ml Coco Fuzion 100 Raspberry🍹
  • 50 g blåbær
  • 50 g Hindbær
  • 50 g jordbær
  • 25 g granatæblekerner
  • 4-5 isterninger

Relateret indhold

The Mean Green

Lynkuren mod forkølelse Den grønne sag er en sand vitamin BOMBE! Spækket fra top til tå med vitaminer, anti-oxidanter og essentielle elektrolytter. Det er lige før "Hulk" bliver misundelig på farven 😉 Døjer du med forkølelse, feber eller hovedpine? Så er det helt...

‘Fruity’ Smoothie

En lækker sund smoothie 🌴😊🥥🍹 Opskrift: 1 moden mango – skåret i mindre stykker 1 frossen banan – skåret i mindre stykker 1 ananas - skåret i mindre stykker (Vi anbefaler blot en håndfuld) 1,5 dl Coco Fuzion100 Mango (uden brus) Sådan gør du: Blend alle ingredienserne...