Lynkuren mod forkølelse

Den grønne sag er en sand vitamin BOMBE! Spækket fra top til tå med vitaminer, anti-oxidanter og essentielle elektrolytter. Det er lige før “Hulk” bliver misundelig på farven 😉 Døjer du med forkølelse, feber eller hovedpine? Så er det helt klart den her, som skal prøves!  Uden tvivl en ægte sundheds-booster, som hjælper kroppen tilbage på rette spor.

 

The Mean Green😊🍏💚

Opskrift:

  • 200 ml Coco Fuzion 100 Natural / Lime
  • ½ citron
  • 1 håndfuld babyspinat
  • 1 kiwi
  • 1 banan
  • 1 tsk ingefær
  • 4-5 isterninger

Relateret indhold

Smoothie med bær

Styrk din krop   Bær er i følge mange forskere noget af det sundeste, du kan indtage.  De holder dit blodtryk sundt og øger det gode kolesterol. En finsk undersøgelse viser at blandingen af jordbær, solbær, tyttebær og blåbær  er særlig effektiv, Bærerne indeholder...

‘Fruity’ Smoothie

En lækker sund smoothie 🌴😊🥥🍹 Opskrift: 1 moden mango – skåret i mindre stykker 1 frossen banan – skåret i mindre stykker 1 ananas - skåret i mindre stykker (Vi anbefaler blot en håndfuld) 1,5 dl Coco Fuzion100 Mango (uden brus) Sådan gør du: Blend alle ingredienserne...