Drømmen er drivkraften

Fodbolden startede, da jeg var fem år gammel. Jeg har spillet fodbold altid. Da jeg blev udtaget til U-19 landsholdet første gang vidste jeg, at det for alvor var fodbold, som jeg ville satse på. Det viste, hvad jeg havde af evner, og at jeg var én af de bedste i landet.

Oliver Drost, 25 år, fodboldspiller for AC Horsens.

Min største præstation er, at jeg har slået mit navn fast i superligaen efter nogle dårlige oplevelser i første divisionen og i Vejle, hvor tingene ikke gik, som de skulle. Så det er fedt, at jeg har kunnet bevise, at jeg kan være med på øverste hylde i Danmark.

Vigtigste øjeblik i karrieren..

Mit vigtigste øjeblik indtil videre har været, da jeg scorede mit første mål i Superligaen. Der fik folk øjnene op for, hvem jeg er. Det føltes helt fantastisk. Det er en følelse, som man slet ikke kan beskrive.

Fysisk forberedelse..

Det er vigtigt at de fysiske forudsætninger er i top, så man kan præstere sit bedste på banen. Det er vigtigt, at man er stærk, at man er hurtig og at man har de rigtige fysiske kompetencer for at kunne være med på det højeste niveau.

Jeg bruger meget tid i træningscenteret for at optimere min krop og sørger for at restituere på de rigtige tidspunkter, så at kroppen også er frisk. Derudover snakker jeg meget med min fætter Emil Berggren, som også er fodboldspiller. Vi deler mange ting med hinanden.

Drømmen er drivkraften..

Når jeg presser mig selv, så er det med drømmen i tankerne – det mål, som jeg gerne vil nå. Det er det, som sørger for, at presset er der. At jeg gerne vil opnå mere og mere hele tiden. Derfor er det heller ikke lige meget, hvad jeg propper i munden. Udover fysisk træning, så sørger jeg for at spise godt med protein og kulhydrater, men jeg er heller ikke fanatisk. Det er vigtigt at nyde livet også. Men jeg bruger især Coco Fuzion ved min side hver eneste dag. Det holder kroppens væskebalance on point. Jeg drikker minimum to om dagen, og jeg kan virkeligt mærke, at det gør noget godt for mig.

Familien over fodbolden. Min familie og mine nærmeste er det vigtigste i mit liv. Det er super vigtigt for mig at slå igennem som foldboldspiller, men det kommer dog i anden række i forhold til familien. Det er jo trods alt det vigtigste i livet. Min største drøm er helt sikkert at komme til udlandet og spille fodbold en dag. At leve af fodbolden, det er mit store mål.