sundhedsfordele

SUNDHEDSFORDELE

NATURLIG VELSMAGENDE

De 4-6 måneder modne økologiske kokosnødder bliver håndplukket om morgenen og tappet samme eftermiddag. Produkterne er 100% naturlige og økologiske og kommer i tre forskellige størrelser med flere forskellige smagsvarianter.

NATURLIG ISOTONISK

Coco Fuzion 100 er en isotonisk læskedrik, hvilket skyldes produkternes ideelle koncentration af kokosvand og kulhydrater, samt salte og mineraler, som ligner kroppens egen væske. Det gør Coco Fuzion 100 perfekt i forhold til at opretholde eller genetablere væskebalancen
– før, under, efter træning.

NATURLIG SUND

Det eneste sukker, der er i produkterne, er det naturlige frugtsukker, som der naturligt er tilstede i kokosvand.  Mængden af frugtsukker er helt perfekt til at hjælpe kroppen med at rehydrere hurtigere, samt til at holde væskebalancen intakt. Coco Fuzion 100 er ikke kaloriefri, men er særdeles kaloriefattig. Coco Fuzion er den perfekte erstatning for almindelige sports- og energidrikke, som typisk er fyldt med sukker og tilsætningsstoffer.

NATURLIG REHYDRERENDE

Coco Fuzion er en naturlig drik, der hjælper med at rehydrere kroppen hurtigere. Coco Fuzion indeholder 5 essentielle elektrolytter, som kroppen behøver for at kunne regulere sin temperatur.

NATURLIGE ELEKTROLYTTER

Coco Fuzion 100 indeholder 5 essentielle elektrolytter, som kroppen behøver: Kalium, magnesium, calcium, natrium og klorid. Elektrolytterne giver energi og forbedrer vores fysiske ydeevne. Derudover hjælper de nervesystemet og nervetransmitterne, samt forbedrer den kognitive funktion.

NATURLIG SMAG

Coco Fuzion 100 har sin forfriskende smag fra grønne økologiske kokosnødder og 100% naturlige frugtjuicer.

Vidste du?

Når elektrolytkoncentrationen er ude af balance, så er vand alene ikke nok til at genoprette kroppens depoter.

Coco Fuzion 100 hjælper kroppen tilbage på rette vej og bidrager med et væld af sundhedsfordele:

Sundhedsfordele

– Isotonisk

– Stabliserer blodsukkeret

– Giver naturlig energi

– Øger mentalt fokus

– Anti-inflamatorisk 

– Øger Metabolisme

– Rig på elektrolytter, vitaminer & enzymer

– Hurtig rehydrerende & styrker immunforsvaret

THE FUSION OF NATURE & LIFESTYLE

Copyright  All Rights Reserved © 2018 C7 Brands Ltd  

www.C7BRANDS.com